ANKARA / BEYPAZARI - Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

12c sınıfı öğrencileri Değerler ve Çedes Kulübü öğrencileri ,sınıf rehber  öğretmeni -alan şefi Hatice Aksoy ve bölüm öğretmeni -ders öğretmeni Ümmü Gülsüm Canavar tarafından Seçmeli Sosyal Destek Hizmetleri dersi içeriğinin daha iyi pekistirilmesi amacıyla ilçemizdeki Sosyal Yardımlaşma Kurumuna ve Aile Destek Merkezine(ADEM) gezi düzenlenmistir.

Mrt

Degerler ve Çedes Kulübü 9c,10c,11c siniflari ve danışman ogretmen Ümmü  Gülsüm Canavar  eşliğinde Dilimizi zenginleştirme proje kapsamında Toplum hizmetleri çalışması olarak Atasozlerimizi ve Deyimlerimizi resimlendirme çalışması yapılarak kart ve yastıklar  yapılmıştır.Yapilan çalışmalar okul koridorunda sergilemiştir.

Mrt

Okulumuz erkek öğrencilermizi 3 gece 4 günlük Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamplar Dairesi Başkanlığı'nın Kamp ve Gezi programı kapsamında Çanakkale'ye uğurladık.Emeği geçen başta Beypazarı Gençlik Merkezi Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan genel sınavlar ve üniversite sınavına hazırlık için yapılan deneme sınavı etkinliğimiz..

Şbt

İlçe Sağlık Personeli tarafından okulumuz öğrencilerine Obezite ve Sağlıklı beslenme eğitimi verildi.İlçe Sağlık personeline teşekkür ediyoruz.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının I. Dönemini tamamladık. Öğrencilerimize sınıf rehber öğretmenleri tarafından karne dağıtımı, İstiklal Marşının okunması ve bayrak töreni ve akabinde afiş yarışmamıza dereceye giren 10 F sınıfı öğrencilerine belgeleri okul müdürümüz tarafından takdim edilmesinin ardından okulumuzdan tayini çıkan felsefe öğretmenimize veda ve öğretmenlerimize dönem sonu etkinliği gerçekleştirilmiştir. Ögretmenimize bundan sonraki meslek hayatında başarılar, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz Gezi ve Inceleme kulübü  tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize  dönem  sonu etkinlikleri kapsamında 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kabri Anıtkabir ziyareti ve MTA Genel Müdürlüğü  Şehit Cuma Dağ tabiat tarihi müzesi ziyareti gerçekleştirilmiştir.Gezimize Atatürk filminin izlenmesine son verilmiştir.

Ock

Beypazarı Evliya Çelebi M.T.A.L. 9. 10. 11. ve 12. sınıflar arasında bilgi yarışması yapılmıştır.Yarışmayı kazanan 9. sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Birinci olan öğrencilerimize hediyeleri okul müdürümüz sayın Taner AYDOĞDU tarafından takdim edilirken yarışmaya katılan öğrencilerimize de katılım belgeleri verilmiştir.Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

10.01.2024 tarihinde Okulumuz Gezi İnceleme ve Turizm Kulübü olarak Hacı Bayram-ı Veli Üniversitesine alan tanıtım ve üniversite özendirme ve yönlendirme gezisi düzenlenmiştir.Akabinde 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ümüze Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Zeynep Sevde BAYRAM' ın öncülüğünde öğrencilerimizin hazırladığı afişler için yapılan anket sonucu Muhasebe Finansman bölümü öğrencilerimiz birinci olmuştur.Tüm öğrencilerimizi hazırladıkları bu anlamlı afişler için tebrik ediyoruz.

Ara

Beypazarlı Sayın müftümüz Mahmut Arcaklıoğlu bugün öğrencilerimize Kudüs Bilinci konulu  söyleşi gerçekleştirmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz

Ara

Okulumuz Temiz belgesini İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK tarafından aldık.

Ara

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında farklı etkinlikler yapılarak sözcüklerin farkındalığı ile ilgili etkinlikler yapıldı.

Ara

14.12.2023 Tarihinde il milli eğitim müdürümüzün de katılımlarıyla Beypazarı, Ayaş, Nallıhan ve Güdül ilçeleri okul müdürlerine TEMİZ OKULUMUZ belgelerinin verilmesi programının ardından ilçe milli eğitim müdürlüğünün organizasyonu ile kaymakamlık yemek salonunda tüm katılımcılara kokteyl düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz