ANKARA / BEYPAZARI - Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

14.12.2023 Tarihinde il milli eğitim müdürümüzün de katılımlarıyla Beypazarı, Ayaş, Nallıhan ve Güdül ilçeleri okul müdürlerine TEMİZ OKULUMUZ belgelerinin verilmesi programının ardından ilçe milli eğitim müdürlüğünün organizasyonu ile kaymakamlık yemek salonunda tüm katılımcılara kokteyl düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

İlçemiz ilkokullar arası Satranç Turnuvası organizasyonu ve okulumuz ev sahipliğinde 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftasını Kutladık. Bu etkinliğimizde  emeği  geçen  tüm öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ediyoruz.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyoruz.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz uygulama anaokulu için trafik eğitimi alanı ve oyun alanı yapılmıştır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü  Programımız ve 11/C sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı Atatürk köşesi..Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda coşkuyla kutladık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı  Kutlu Olsun

Ekm

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Dr.Öğr. Üyesi Ufuk DAĞLIOĞLU ve  Dr.Öğr. Üyesi Orazsahet Orazov okulumuz öğrencilerine sunum yaparak deneyimlerini paylaşmış ve genç neslin hedeflerini belirlemesinin önemini vurgulamıştır. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Beypazari Evliya Çelebi MTAL Uygulama Anaokulu öğrencileri Cumhuriyetimizin 100.yaşını büyük bir gurur ve coşkuyla kutladı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..

Ekm

26 EKİM Perşembe günü ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Adem Uslu, şube müdürlerimiz Sayın Abdullah Gürcan ve Sayın Ramazan Arıkan okulumuzu ziyaret edip Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlamışlardır. Ziyaretleri için ve öğretmenlerimize takdim ettikleri 100.yıl hediyeleri için kendilerine teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte okul panosu düzenlenmistir.

Ekm

Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak okulumuza, öğrencilerimize destek olan Beypazarı Belediyesi   Başkanı Sayın Tuncer Kaplan, başkan yardımcısı Hakan Özmen başta olmak üzere Sayın ilçe müftümüz Ahmet İnciler, Esnaflarımızdan Nural Bademlioğlu, Bülent Kara, Ali Yalçınkaya, Murat Gönen, Yüksel Göbüt, Musa Elibol ve Nuri Ertop a katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuzda Deprem Tatbikatı yaptık.

Ekm

Anasınıfı çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri yumuşak zemin kaplamalı parkımızı tamamladık.