ANKARA / BEYPAZARI - Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz çocuk gelişimi ve eğitimi alanı 10.ve 12.sınıf öğrencileri öğretmenleri Sevilay NAZLI rehberliğinde anaokulu öğretmenlerimiz ile işbirliği içerisinde  uygulama anaokulu öğrencilerimiz için çocuk şenliği programı gerçekleştirmişlerdir. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamış, 23 Nisan şarkı ve şiirleri coşku ile söylenmiş, müzikli dans, animasyon gösterileri, sosis balon show, yüz boyama etkinlikleri ve yarışmalarla devam etmiştir. Fotoğraf çekim alanında anı fotoğrafları çekilerek program tamamlanmıştır

Nis

Erasmus Plas Etkinlikleri Kapsamında okulumuz Yiyecek İçecek Alanı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi Almanya’ya uğurladık.

Nis

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile İlçemizde bulunan Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen alan tanıtımına katıldık.

Nis

PROJENİN AMACI: Dünyamızda ve ülkemizde bilinçsiz tüketimden dolayı çeşitli çevre sorunları ve çevre kirliliği zaman geçtikçe artmaktadır. Doğal dengenin korunması ancak çevre kirliğinin önlenmesi ile sağlanabilir. Projede, gelecek nesillere bırakabileceğimiz yaşanabilir bir dünya için çevre bilincinin okul öncesi dönemde bulunan çocuklara aşılanması ve kazandırılması amaçlanmıştır. Özellikle geri dönüşümün öneminin kavranması önemlidir.

PROJE EKİBİ: Fatma Ergani OLGUN ,  Canan SÖNMEZ, Selma DOĞAN, Nazmiye ÇAMAŞIRCI, Merve GÜNGÖR

Nis

Okulumuz 10 A Sınıfı öğrencimiz Nisanur BALTACI liselerarası Oryantiring müsabakasında ikinci olarak madalya almaya hak kazanmıştır.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

2023-2024 Yılı Mezuniyet Törenimizi yaptık. Mezun olan tüm gençlerimize bundan sonraki yaşamlarında mutlu, huzurlu ve başarı dolu bir ömür diliyoruz.

Mrt

10. ve 11.Sınıf güzellik Hizmetleri alanı öğrencilerimizden bir grup Erasmus projesi kapsamında 4- 22 Mart 2024 tarihleri arasında staj görmek için Budapeşte Macaristan’a gitmişlerdir

Mrt

Okulumuz çok amaçlı salonunda Beypazarı Evliya Çelebi TMAL ailesi olarak iftar yemeği düzenledik. İftar yemeği etkinliğimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tüm islam aleminin ramazan ayı mübarek olsun. Hayırlı ramazanlar dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma programımız.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz erkek öğrencilerimizi 3 gece 4 günlük Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamplar Dairesi BAŞKANLIĞI nın Kamp ve gezi programı kapsamında Çanakkale gezisinden döndüler. Öğrencilerimizin  milli ve manevî  değerlerindeki artış ve farkındalık kazanmalarına olan katkısından dolayı emegi geçenlere çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 9F sınıfı öğrencimiz Zehra UZ Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Lise kızlar bilek güreşi turnuvasında birinci olarak madalya almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından öğrencilerimizle birlikte deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat tarihinde Veli toplantısı yapılmıştır.

Mrt

12c sınıfı öğrencileri Değerler ve Çedes Kulübü öğrencileri ,sınıf rehber  öğretmeni -alan şefi Hatice Aksoy ve bölüm öğretmeni -ders öğretmeni Ümmü Gülsüm Canavar tarafından Seçmeli Sosyal Destek Hizmetleri dersi içeriğinin daha iyi pekistirilmesi amacıyla ilçemizdeki Sosyal Yardımlaşma Kurumuna ve Aile Destek Merkezine(ADEM) gezi düzenlenmistir.

Mrt

Degerler ve Çedes Kulübü 9c,10c,11c siniflari ve danışman ogretmen Ümmü  Gülsüm Canavar  eşliğinde Dilimizi zenginleştirme proje kapsamında Toplum hizmetleri çalışması olarak Atasozlerimizi ve Deyimlerimizi resimlendirme çalışması yapılarak kart ve yastıklar  yapılmıştır.Yapilan çalışmalar okul koridorunda sergilemiştir.